Pravice intelektualne lastnine

Spletno mesto je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na spletnem naslovu www.js-ptuj.si. Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih*, ki so na kakršenkoli način vključeni v spletno mesto, so Javne službe Ptuj d. o. o. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu izključno za svojo osebno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnega mesta (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva lahko uporabnik naloži iz strežnika za svojo osebno rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnega mesta za kakršnekoli druge namene, kakor izključno za osebno in nekomercialno rabo.

Javne službe Ptuj d. o. o. ne odgovarjajo za obliko in vsebino spletnega mesta, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost Javne službe Ptuj d. o. o. za vse primere izključena.

Omejitev odgovornosti

Javne službe Ptuj d. o. o., kakor tudi katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletnega mesta ali še sodeluje pri nadgradnjah spletnega mesta, ne more biti odgovorna za navadno škodo, izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletnega mesta, nezmožnosti uporabe ali motenega delovanja le-tega.

Spletno mesto se lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni.

Varstvo osebnih podatkov

Morebitni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta, so namenjeni izključno za interno rabo in jih družba varuje v skladu z veljavno zakonodajo.

Politika piškotkov

Uporabljamo piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje za obiskovalce spletnih strani.

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletnega mesta se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče na Ptuju. Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da je sprejel navedene pogoje in da se z njimi strinja.

* Na posameznih delih spletne strani je lahko imetnik avtorske pravice tretja oseba (npr. predloga spletne strani, ...). Za nadaljnjo uporabo teh delov je potrebno pridobiti posebno dovoljenje avtorja oz. je uporaba dovoljena pod pogojih, določenih s strani avtorja.