Zadeva: nujna vzdrževalna dela v križišču Cafove in Dravske ulice

Obveščamo vas, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del zaprta Cafova in Dravska ulica. Popolna zapora bo od SREDE 12.12.2018 do PETKA 14.12.2018.

Hvala za razumevanje! 

Mestna blagajna

Uporabnike obveščamo, da bo Mestna blagajna dne 24.12. in 31.12.2018 zaprta.

Pomoč starejšim in invalidnim občanom MO Ptuj

Občanke in občane Mestne občine Ptuj obveščamo, da bomo ob pričetku opravljanja zimske službe izvajali brezplačno storitev pluženja za starejše in invalidne osebe, ki sami ne zmorejo očistiti večjih količin snega. Naročila zbiramo na sedežu družbe Javne službe Ptuj d.o.o., na telefonski številki 02/620 73 51.

SISTEM IZPOSOJE KOLES - PECIKL

Sistem »PECIKL« je sestavljen iz mreže postaj avtomatiziranega sistema za BREZPLAČNO izposojo mestnih koles v Mestni občini Ptuj po načelu samopostrežbe. Mrežo tvorijo štiri postaje na lokacijah: Zadružni trg – parkirišče P&R, Mestni trg – mestna hiša, Kraigherjeva ulica – Rimska peč, Potrčeva cesta – pri Splošni bolnišnici Ptuj. Kolesa si lahko, po prvotni registraciji, izposodite na 2 izdajnih mestih: na Mestni blagajni Javnih služb Ptuj in v TIC Ptuj. Upravljavec sistema je družba Javne službe Ptuj d.o.o. Splošni pogoji in Navodila uporabnikom.