Center ponovne rabe Ptuj

Center ponovne rabe v novi preobleki

Center ponovne rabe je dobil novo podobo. Prenovili smo obstoječe prostore, v katerih je na voljo še bogatejša ponudba izdelkov. Odsluženi predmeti tukaj dobijo nov sijaj in so pripravljeni na ponovno uporabo. Okoljsko osveščeni kupci lahko po simbolični ceni kupijo ohranjene in prenovljene starine, unikatne kose pohištva, knjige, keramične izdelke, tekstil in tudi otroško opremo. S tem pa podprejo krožno gospodarstvo in prizadevanja k zmanjšanju pretirane potrošnje ter količine odpadkov. Ne zavrzite še uporabnih predmetov, ampak jih brezplačno oddajte v Centru ponovne rabe. Morda bo izdelek, ki je za vas odpadek, nekomu še nadvse uporaben.

Prenovljena trgovina Centra ponovne rabe se nahaja na lokaciji Dornavska cesta 26, na vhodu v CERO Gajke, obiščete jo lahko med delovnim časom. Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na številko 041 463 750. Vabljeni v naše prenovljene prostore.

V Center ponovne rabe Ptuj lahko oddate izdelke iz gospodinjstva, kot so pohištvo, keramika, knjige, tekstil, kolesa, dekorativne dodatke, otroško opremo in vse ostale izdelke, ki so še uporabni. V Centru ponovne rabe Ptuj bomo izdelke popravili, obnovili in prodali uporabnikom po simbolični ceni.
Z nakupom izdelka boste privarčevali denar, varčevali z naravnimi viri in podpirali lokalna delovna mesta.
S tem se boste pridružili sloganu projekta:

PONOVNO UPORABLJAM, NARAVNIH VIROV NE ZAPRAVLJAM!

 

Slika_zunanjost
Slika_1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5

Delovni čas

Na CERO Gajke

POLETNI DELOVNI ČAS (APRIL - OKTOBER):

- ponedeljek, torek, četrtek od 7. do 15. ure,

- sreda od 7. do 17. ure,

- petek od 7. do 13. ure.

ZIMSKI DELOVNI ČAS (NOVEMBER - MAREC):

- ponedeljek, torek, četrtek od 7. do 15. ure,

- sreda od 7. do 16. ure,

- petek od 7. do 14. ure.

Kontakt 

041 463 750